2012. március 3., szombat

ko tao

A kikotobol rogton robogot bereltunk, kettot, igy mar nekem is lett egy kulon paripam:) Ezzel mentunk el a sziget deli reszen levo szallasunkhoz, ahol egy bungallot kaptunk. A szallas csupa noveny es kis utacskak halozatabol allt. A sziget egy reszenek felderitese utan - kilatopont, kozpont - a szomszed kicsi szigetre atvitt minket egy taxi boat - hosszukas motoros csonak. A sziget azert kulonleges mert ket kulonallo reszet egy homokpad koti ossze es igen paradicsomi latvanyt nyujt. Furodtunk egyet majd felmentunk a kilatohoz. Kattogtak am a fenykepezok..:) most allj ide mosolyogj, most a masik oldalrol, rolam is csinalj kepet, most kettonkrol, majd oket megkerjuk, vigyazz le ne ess, en ezt fogom a tobbieknek elkuldeni munkaidoben,..:)

Sajnos keves idonk maradt, jott ertunk a taxiboat es tizedmagunkkal utaztunk vissza. A ki-be szallasterdemesett volna felvenni. mindenki szanaszet ult es mikor belepett a kovetkezo volt am kapkodas hogy a csonak ki legyen egyensulyozva. :)

Visszaerve ujra robogora pattantunk hogy tovabb jarjuk a szigetet. Ko Taon robogozni olyan, mintha hullamvasuton ulnel, csak tevezetsz. Nehol homokos az ut beton helyett, plusz lejt, nem kicsit, nagyon. Itt ketszer megcsusztam de nem estem, mindenesetre nem voltam nyugodt. Igy aznap egy obolbe sem jutottunk le, maradtak a jobban megkozelitheto helyek. UEszmeletlen mennyisegu kutya lakik a szigeten. Szinte mindegyik bekes es a csirkes kekszemmel is meg voltak elegedve. Este a Why not? nevu Bob Marley muzeumnak is megfelelo barba ultunk be. Moni, nagyon tetszene Neked! :) Egy Bob Marley kinezetu thai csavo volt a pultos tulajdonos. Nagyon jo fej volt es nagyon laza, latszott,aznapra o mar kellokeppen belazitotta magat. Kihozta az italunkat es en megkerdeztem tole h ra lehet-e itt gyujtani. Azt mondta, ma nem (!).(Kar, hogy nem kerdeztem meg,why not?) Furcsa volt a valasz, mert a hamutal ott volt az asztalon. Visszajott egy rovid idon belul, es mondta hogy o ezt maskepp ertette, nyugodtan gyujtsak ra. Rossz az, aki rosszra gondol..:))

Este egy kutya erkezett meg ahazikonkhoz, megetettuk, megitattuk, majd lefekudt a labtorlore. Gondolta, ha mi adtunk neki, jo tett helyebe jotvarj, aznap ejjel o biztositja a terepet :) Ko Tao szep. A thai emberek feketek szinte. De tul sok aturista es draga, igyekeznek lehuzni a bort a turisztokrol.



1 megjegyzés: