2012. március 7., szerda

nyugis nap

Esore ebredtunk. A hezitalas, hogy mi tevok legyunk, jo darabig eltartott, vegul motorra pattantunk es egy kis strandhoz mentunk at, az Ao Tha Sadethez. A tortentekre tekintettel egy robogot bereltunk, jobb a bekesseg. Termeszetesen itt is ugyanaz az arlista volt a szerzodesben, eros a gyanu hogy ok inkabb ebbol elnek mint a napi 200 bahtbol, amibe egy napi berles kerul.
Az ut egy darabig jo volt, majd atvaltott homokos kavicsosra, saros volt es esokivajta. De szep lassan lecsorogtunk a hegyrol. A strand maga kb. 200 meter volt, kis bungallokkal es ket etteremmel. Nagyon aranyos es hangulatos keves emberrel. Fujt a szel nagy hullamok voltak hat nosza mentunk furdeni. Ugraltunk a hullamokban, ketto nagy ugy kapott el, hogy magaba forgatott, meglepodve landoltam a parton. :) Gabor panaszkodott, hogy boki a labat a kavics a strandon. Mondtam neki, hogy lincseles terhe mellett ezt irja meg a blogban..:))
Sziklak, orias kovek es palmafak leesett kokuszdiokkal idilli kep. Wifi nincs, teljesen idealis arra hogy az ember elvonuljon a vilagtol.
A tablak utkozben viseseket mutattak, ebbol kettot megneztunk, de nem voltak magasak talan egy ket meteresek. Itt tudtam meg hogy az ananasz bokron no. :) A vizesesek mellett x-edik Rama kiraly bevesett neve allt egy sziklan, egy masiknal az egesz kiralyi csalad szerepelt, mert itt jartak.
Visszafele konnyebb volt az uton, a strandhoz lefele tobbszor le kellett szallnom a motorrol. Gabor nagyon jol elvezette a motort a rosszabb szakaszokon is. Egesz nap esett az eso vagy felhos volt az eg.
Este obolparti seta, majd Flip Flop Bar, amirol lathattatok a kepet:). Moni: lehet, hogy hazamegyunk, de lehet, hogy nem! :))
Atultunk egy masik barba, Yai Bar, ahol negy thai fiu tuzes botokkal es buzoganyokkal akrobatikazott. Van ennek neve, de nem tudom, mi. :) Sok ember osszegyult, orakig bambulsz a tuzkarikakon. Nagyon jo kepeket csinaltunk. A Yai Bar thai kutyak kocsmai verekedesevel is szolgalt. :) Bejott negy kutya es valamin irdatlan modon osszeverekedtek. Vegen a bar tulajdonosa, aki szinten porgette a tuzet, Kerte, hogy a kepeket kuldjuk el neki. :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése